arkeolog045 24 Şubat 2016 10:48
sen sınava calıs bir sürü para harca kpss yi kazanıp atanayım diye diğer elemanın arkasında tanıdığı olsun bedavadan kadro alsın bu adalet mi hakkaniyet mi ben bu kadroyu verirlerse tüyü bitmemiş yetimlerin hakkı olan kadroları bu kişilere verenlere hakkımı helal etmiyorum o kişileri allaha havale ediyorum neylerse mevlam güzel eyler
Şikayet Et
mayhan2515 24 Şubat 2016 10:22
Gel de bunu anlat anlatabilirsen....
Şikayet Et
mayhan2515 24 Şubat 2016 10:21
Bence de olması gereken bu... adil olan sizce bu değil mi ?
Şikayet Et
mayhan2515 24 Şubat 2016 10:16
Evet birşeyler atıp tutuyoruz çünkü insan gücü nispetinde hareket eder. Burda başta siz olmak üzere kimse masum değil bu sözün konu ilgide uzaktan yakından alakası yok (Laf salatası yapmaya da gerek yok) Siz kpss çalışmıyorsunuz diyende yok buda alakasız olmuş yani iki kelimenden biri işkembeyi kübradan olmuş sallamakla olmuyor bu işler biraz ciddi olunda konu seviyesinde tartışılsın yada susun da adam sansınlar... seni bilmem ama (olma ihtimalinde var) gelde gör ! selamla kuruma taşeronu olarak ta değil işkurcu adam falancanın adamıdır denilip ses bile çıkarılmıyor gel ahıra git nahıra mukabilinde akşama kadar kös kös oturuyor... Bilmiyor isen tekrar diyorum boş konuşmanın alemi yok, sanki DPB oldunuz da alımın merkezi mi yoksa açıktan mı olacağına kadar karar veriyor ...
Şikayet Et
zıbarıkböcükkk 24 Şubat 2016 10:01
kesinlikle katılıyorum bu adaletsizlik değilde nedir. o zaman okuyup sınavlara girenlerin günahı ne değil mi verilmesin ama hakları korunsun sendikaları olsun mesela
Şikayet Et
Maya007 24 Şubat 2016 09:49
tabiki verilmelidir AMA Güvenlik,temizlik,asıl yedek ayrımı yapmadan her an ölüm riski taşıyan özel güvenlikler nasıl asıl işçi olmaz asıl değilse belinde silahın ne işi var?asıl değilse beraber çalıştığı kadrolu güvenlikte devletin asıl işçisi değildir o halde zira aynı işi yapıyorlar.Bıçaklanan,vurulan,ilk hedef her zaman güvenlik görevlisi bunu devletimiz bilmiyormu?bu insanlar nasıl asli işi yapmaz mantık bunun neresinde? Aynı iş yerinde kadrolu güvenlik ölürse şehit özel güvenlik ölürse şehit değil.insaf insaf insaf..
Şikayet Et
landscaper 24 Şubat 2016 09:30
15 yıldır belediye şirketi üzerinden memur gibi çalışıyoruz. işe girdiğim zamanlarda belediyeler ne memur ve nede işçi alabiliyordu. yakın bir zamanda hem işçiler hem 1 günlük bile olan sözleşmeliler kadro aldı. bizim farkımız ne? taşeron mühendislerin kadro hakkı vardır.
Şikayet Et
settarhan 24 Şubat 2016 09:28
tabiiki verilmemeli, sınavla kamuya girilmeli. tartışmaya bile gerek yok, her zaman birilerinin adamı memur olur, eski kara düzene geri dönülür.
Şikayet Et
mayhan2515 24 Şubat 2016 09:10
Evet gerekli düzenleme kapsayıcı olmalı yarım yamalak ve bir yanı yaralayıcı olmamalı.... Kısacası herkes için adalet..
Şikayet Et
mayhan2515 24 Şubat 2016 09:09
Evet haklısın bizler yani kamu da çalışanlar "Ali AĞAOĞLUNUN" çocuklarıyız siz temizlik yaparken bizler kantinlerle laklak ederek hayat sürüyorduk ? Sen kaç kişimizi tanıyorsun hepimiz hakkında böyle ukalaca yorum yapıyorsun Ben 33 yaşındayım 3 yıl kamu çalışanıyım Babam zengin yada siyasi gücü olsa idi ben şimdi 3 yıllık kamu görevlisi mi olurdum biraz saygınız olsun ben veya diğer arkadaşlar evli olmamız bir yandan yoksul olmamız bir yandan özel sektörün zulmü bir yandan yinede yılmadan SINAVlara çalışarak kazanmayı arzu ettik. Biraz dürüst ol herkes hakkını almalı ama bu ADİCE değil, ADİLCE olmalı sizi bilmem ama çevrene bir bak senin sınıfında çalışan kaç tane o işe hakkıyla girmiş belki buna sende dahil olabilirsin... SINAVsız hertürlü alım adaletsiz bir kıyımdır,zulümdür hepsine karşıyız sadece TAŞERONA değil, Size hakkettiğiniz değer verilmeli ama adam gibi adaletli bir şekilde verilmeli... Size kadroya alayım derken SINVA hazırlanıp ta atanamayanlar ne olacak diye sormazlarmı adama ?
Şikayet Et
«7891011121314151617