taraftarlık bağımlılıktır. bağımlılığın da sonu çok saçma yerlere gider. kusura bakmayın ama özellikle büyük kulüpler çok vizyonsuz ve kötü yönetiliyor. kulüplerin başına geçenlerin çoğu işadamı ve hiçbiri çalıştığı şirketi batırmıyor ama kulüpleri borç batağına sokuyorlar. ve bunun faturasını taraftar denilen zümreye kesiyorlar. fenerbahçe taraftarıyım para kazanmaya başlayana kadar çok tatlı gelirdi maçlar oyuncular falan filan. ama saçmalıktan başka bir şey değil. kötü oyuncu kötü yönetim kötü oyun karaktersiz topçular,taraftarlar vs.. neyini izleyeyim. futboldan anlamayan yorum yapmasın demişsin ama bu da çok saçma. bildiğin duygu sömürüsü yapıyorlar taraftara. cebimdeki bir kuruşu fenerbahçeye vermem keriz miyim ben.
Lütfen futboldan anlamayan insanlar bu konuda yorum yapmasın. Mantık çerçevesinde değerlendirirsen borcu kim yaptıysa o ödesin denilebilir ama taraftarlık başka bir şeydir.
Futbolu sadece ve sadece abartılı ve haksız rant kapısı gören biri olarak belirtmek isterim ki trilyonları ödedikleri teknik drektörleri ve futbolcularından temin etmeliler, hiç bir takımın parası kendini bomboş yere paralayan taraftarının cebine akmıyor.